Betalen

Betalen
U kunt bij ons veilig en vertrouwd betalen met verschillende betaalmethoden.

iDeal
U kunt veilig en vertrouwd met uw eigen bank betalen middels iDeal. iDeal is beschikbaar voor de banken: ABN Amro, ING, Rabobank, SNS, Friesland Bank, Regio Bank, ASN, Triodos, Van Landschot en Knab.

Creditcard (MasterCard, VISA & American Express)
U kunt uiteraard ook met uw creditcard van MasterCard, VISA of American Express betalen.

Achteraf Betalen
Ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Na ontvangst van de producten heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. Wanneer u de producten binnen deze 14 dagen terugstuurt, vervalt de factuur van de geretourneerde producten automatisch. De optie achteraf betalen is alleen mogelijk voor leveringen binnen Nederland en België.

De facturatie wordt verzorgd door Afterpay. Zij brengen hier € 2,85 voor in rekening. Afterpay bepaalt middels een kredietcheck of u achteraf kunt betalen. Wij hebben hier geen invloed op en kunnen hier dus niets aan doen. Bij vragen hierover kunt u contact opnemen met Afterpay via klantenservice@afterpay.nl of 020 – 7230270.

Vooruitbetaling per bank
Na het plaatsen van een bestelling middels ”vooruitbetaling per bank” krijgt u van ons een e-mail met daarin het rekeningnummer en de rekeningnaam waar u het verschuldigde bedrag naartoe over kunt maken evenals het betalingskenmerk dat u dient in te vullen bij het overschrijven zodat uw bestelling door ons verwerkt kan worden. Houdt u er rekening mee dat de levertijd pas ingaat nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Indien u kiest voor een vooruitbetaling loopt u dus het risico dat uw bestelling een vertraging oploopt.

Bancontact & Maestro
Belgische klanten kunnen veilig, eenvoudig, kosteloos en zonder vertraging betalen via hun eigen bank met Bancontact / Mister Cash.

webwinkelkeur