Retourneren

Wij streven naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan dient u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling aan te geven dat u het product retour wilt sturen. U heeft nadat u dit heeft aangegeven 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk retour te sturen. Het product mag uiteraard worden gepast. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Indien het product beschadigd retour wordt gezonden worden de kosten hiervoor bij de consument in rekening worden gebracht. Gratis retourneren is helaas niet mogelijk. Indien u het pakket vanuit Nederland, België, Duitsland Frankrijk, Groot-Brittannië of Oostenrijk naar ons retour stuurt, uiteraard dient u het pakket te retourneren in het land waar u uw bestelling heeft ontvangen. Indien u vanuit een ander land uw bestelling retour stuurt zijn de verzendkosten ook voor uw eigen rekening. Retourneren is helaas niet gratis, u kunt gebruik maken van het retourlabel dat u van ons ontvangt of deze kunt u zelf aanmaken bij het postbedrijf. Deze kosten zullen wij aan u doorberekenen, mits u zelf het retourlabel online heeft aangemaakt bij het postbedrijf. Uiteraard kunt u de producten ook via een andere vervoerder of zonder voorafgaande melding retourneren. Voor het juiste retouradres verwijzen wij u naar de bevestigingsmail van de bestelling.

Retour sturen
Uw retour aanmelden dient ten aller tijde te worden gemeld. Uw retourlabel kunt u aanmaken bij het postbedrijf waar wij mee werken, of een willekeurig ander postbedrijf.

Nadat u het product retour heeft gestuurd of heeft aangemeld zal het aankoopbedrag (inclusief de verzendkosten van de heenzending) zo snel mogelijk aan u retour worden overgemaakt. Uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld dat u gebruikmaakt van uw herroepingsrecht, betalen wij u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u het product heeft aangekocht. Voor deze terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht. De terugbetaling gebeurd echter al binnen 2 à 3 werkdagen. Indien u heeft gekozen voor achteraf betalen vervalt de factuur van de geretourneerde producten uiteraard.

Naast bovenstaande procedure kunt u indien gewenst uiteraard ook gebruik maken van het Europese modelformulier voor herroeping dat u hier kunt downloaden.

Ruilen
Wilt u een ander artikel ontvangen? Stuur dan uw artikel(en) volgens bovenstaande procedure retour en plaats zelf een nieuwe bestelling in de webshop. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@shoes-more.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

webwinkelkeur